
در این روش ابتدا سازهای باربر که وزن نما و متعلقات آن را تحمل میکند، نصب میشود و بر روی آن سنگ نما که دارای زائدهای آماده هستند توسط پستهای اتصال و با پیچ و رولپلاک به سازه نگهدارنده متصل میشوند. در این روش بارها ابتدا به سازه فرعی و سپس به سازه اصلی انتقال مییابند.
مزایای سیستم اجرای نمای خشک
* سرعت اجرای بالا به دلیل استفاده از چهارچوب فلزی و امکان آماده سازی نما در طبقه همکف و عدم استفاده از داربست، سرعت اجرای نما به مقدار زیادی افزایش مییابد.
* کاهش اتلاف انرژی در سیستم نمای خشک ابتدا یک عایق حرارتی به طور مستقل با اتصال مکانیکی با چسب به بدنه ساختمان محکم میشود و سپس چهارچوب با اسکلت نگه دارنده که از جنس چوب، فولاد با آلومینیوم میباشد به ساختمان متصل شده تا نمای خشک با رعایت فاصله از عایق حرارتی بر روی چهارچوب نگهدارنده قرار گیرد. فضای خالی که بین ما و عایق قرار دارد خود بهترین عایق حرارتی میباشد لذا این سیستم نقش چشم گیری در کاهش اتلاف انرژی دارد.
* عدم نیاز به کارگر حرفهای جهت نصب: با توجه به آنکه نصب آجر و ریلها تنها به صورت مکانیکی است لذا اجرای این سیستم به کارگر حرفهای نیاز ندارد.
* عدم ایجاد ضایعات ساختمانی (پرت مصالح) و سروصدا
* کاهش وزن هر مترمربع از سطح نمای اجراشده نسبت به روش دوغابی و درنتیجه کاهش وزن ساختمان و نیروهای جانبی زلزله که به کاهش هزينه، تمام شده ساختمان منجر میشود.
* افزایش عمر مفید نماسازی و امکان بازیافت مصالح
* آسانی اجرا برای ساختمانهای مرتفع: به دلیل عدم استفاده از ملات در این روش، در قسمتهای مرتفع ساختمان بسیار سریع تر و آسان تر از سایر نماها میباشد.